Back To Gallery: Reizen
Vietnam, Hoi An, kleurrijke lampionnen 3 Nov 2014
Vietnam, Hoi An, kleurrijke lampionnen Hoi An is een pittoresk stadje in het midden van Vietnam waar je niet uitgekeken raakt. Als fotograaf geniet je volop van de mooie cultuur en architectuur. Bijvoorbeeld bij de diverse marktkraampjes met lampionnen. In mijn geval had ik helaas geen statief bij me, maar heb ik naar mijn idee toch een mooie nachtfoto gemaakt van zo'n kraampje met lampionnen.
azie hoi an lampionnen vietnam
Vietnam, Hoi An, kleurrijke lampionnen Gallery: Reizen Description: Hoi An is een pittoresk stadje in het midden van Vietnam waar je niet uitgekeken raakt. Als fotograaf geniet je volop van de mooie cultuur en architectuur. Bijvoorbeeld bij de diverse marktkraampjes met lampionnen. In mijn geval had ik helaas geen statief bij me, maar heb ik naar mijn idee toch een mooie nachtfoto gemaakt van zo'n kraampje met lampionnen.
Views: 5859 Loves: 4 love it! Tag Count: 4
Additional Info File Size: 594.1 KB Dimensions: 2000x1333 Created: 3 Nov 2014 Updated: 1 Feb 2015

 

Nachtbeeld.nl is het nachtfotografie portfolio van Rik Paauw. Op Nachtbeeld zijn, naast nachtfoto's, tips & tricks te lezen, een blog over nachtfotografie uitjes en een webwinkel voor fotoapparatuur.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van het nieuws van Nachtbeeld.nl.