Back To Gallery: Reizen
Vietnam, Hoi An, Japanese Covered Bridge 3 Nov 2014
Vietnam, Hoi An, Japanese Covered Bridge De Japanese Covered Bridge in Hoi An is misschien wel het meest gefotografeerde object in deze stad. Zoek maar eens in Google Images. Tegenover deze brug kun je vanaf een ander krakkemikkig bruggetje foto's maken. Door de lange sluitertijden was het wel lastiger dan gedacht, aangezien er geregeld voetgangers over de brug liepen waar ik stond, dit zorgde weer voor onscherpte.
hoi an japanse brug vietnam
Vietnam, Hoi An, Japanese Covered Bridge Gallery: Reizen Description: De Japanese Covered Bridge in Hoi An is misschien wel het meest gefotografeerde object in deze stad. Zoek maar eens in Google Images. Tegenover deze brug kun je vanaf een ander krakkemikkig bruggetje foto's maken. Door de lange sluitertijden was het wel lastiger dan gedacht, aangezien er geregeld voetgangers over de brug liepen waar ik stond, dit zorgde weer voor onscherpte.
Views: 4004 Loves: 1 love it! Tag Count: 3
Additional Info File Size: 293.68 KB Dimensions: 2000x1333 Created: 3 Nov 2014 Updated: 1 Feb 2015

 

Nachtbeeld.nl is het nachtfotografie portfolio van Rik Paauw. Op Nachtbeeld zijn, naast nachtfoto's, tips & tricks te lezen, een blog over nachtfotografie uitjes en een webwinkel voor fotoapparatuur.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van het nieuws van Nachtbeeld.nl.